Magazinul Esra-Bijoux.ro ofera mai multe modalitati de a plasa o comanda:

1. Comanda on-line

Pentru a putea face comenzi on-line adaugati produsele in cos, navigati la sectiunea CHECK OUT, completati datele de factura si livrare, selectati modalitatea de plata in sistem ramburs (la lvirare) si finalizati comanda. Esra-Bijoux.ro va confirma comanda dumneavoastra prin trimiterea unui sumar al comenzii la adresa dvs. e-mail.
Odata cu inregistrarea datelor de facturare si livrare vi se creeaa si un cont. Contul va permite sa vizualizati istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, sa modificati datele de contact sau puteti plasa alte comenzi.

2. Comanda telefonica

Puteti plasa comenzi telefonice la numarul: 0733 889 499 . Un agent de reprezentat Esra-Bijoux.ro va prelua comanada dvs si va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

3. Comanda prin e-mail

Trimiteti un e-mail la adresa contact@esra-bijoux.ro cu urmatoarele date: nume si prenume, adresa de livrare, produse comandate (codul produsului si cantitatea). Va vom contacta pentru confirmarea comenzii.

4. Formularul de contact din cadrul sectiunii contact

Puteti sa completati formularul de pe pagina de contact cu datele dvs de facturare si livrare, codurile produselor si numarul de bucati.

5. Nu exista "Comanda minima".